Nu beschikbaar - de e-versie van de duikgids

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

DUIKGIDS-teaser comprTot nu toe was de Curaçao Diving Guide 2e editie alleen te koop als je op Curaçao of in Nederland was. In de loop van de tijd heb ik vele verzoeken gekregen of de duikgids online gekocht kon worden en vervolgens verzonden naar een adres buiten Curaçao. Dat was niet mogelijk vanwege beperkingen van Paypal voor Curaçao en vanwege een onbetrouwbare postverzending.

Daar is nu verandering in gekomen. Er is een digitale versie beschikbaar, die online kan worden gekocht en die overal ter wereld kan worden gedownload. De digitale versie is beschikbaar voor Windows PC, Apple Mac, iPad en Android tablets.

De Curaçao Diving Guide 2nd edition is je gids voor alle kantduikstekken op Curaçao en voor de meeste van de bootduikstekken langs de zuidkust van Curaçao. De duikgids bevat per duikstek een A5-pagina met beschrijving en een foto van de duikstek. De tweede editie bevat op deze manier beschrijvingen van 100 duikstekken.

Voor een preview van deze electronische versie klik op deze link.

Bovendien ontvang je door de aankoop van deze electronische versie het recht om de papieren versie rechtstreeks van een van de auteurs, John Dohmen, te ontvangen als je op Curaçao bent voor slechts Nafl 17,50 (normale prijs Nafl 37,50). Door me de e-mail te tonen, die je hebt ontvangen met de activeringscode, ontvang je de papieren versie voor deze speciale prijs. Deze aanbieding geldt alleen bij deze auteur.

Dus, als je buiten Curaçao woont en je wilt alvast beginnen om je volgende duikvakantie op Curaçao te plannen, dan is deze electronische versie het ideale gereedschap daarvoor. 

Geïnteresseerd? Klik op deze link om naar de website te gaan, waar je de digitale editie van de duikgids kunt kopen.